Skip to content Skip to footer
0 items - 0.00 RSD 0

Kako bismo Vam približili pojedinosti i olakšali kupovinu preko interneta, predstavljamo Vam detaljno uputstvo.

1. Registracija ⁄ Login

Za prvo poručivanje je potrebno da se registrujete (kreirate korisnički nalog), a za svako sledeće da se ulogujete. Preporučujemo Vam registraciju radi uštede Vašeg vremena. Jednom unete informacije će biti sačuvane za svaku narednu kupovinu.

2. Naručivanje  proizvoda – „dodaj u korpu

Pregled i odabir artikala iz naše ponude možete vršiti preko ponuđenih kategorija proizvoda, odnosno podkategorija. Takođe možete koristiti polje za pretragu iz gornjeg desnog ugla. Proizvodi iz naše ponude su velikim delom potekli sa malih gazdinstava. Mi garantujemo svežinu i kvalitet, ali ne možemo obećati veće količine na lageru. Ukoliko određeni proizvod nije na stanju, molimo vas za razumevanje i strpljenje.

3. Artikli na merenje (većina sireva i delikatesa)

Za artikle koji su vakumirani u komadu u razmaku od 200 g do 500 g, navedene su približne cene i težine. Smatraće se prihvatljivim odstupanje do 20% kako u gramaži tako i na konačnom računu. Mi ćemo se potruditi da izabrani komad što je moguće više odgovara porudžbini. Postoji verovatnoća da, na primer, umesto poručenih 400g isporučimo 350, molimo Vas za razumevanje.

  • Napomena

U slučaju da imate posebnih napomena (narežite suvomesnato ili sir, molim slajsovanu i vakumiranu pršutu…) prilikom zaključivanja narudžbine unesite Vaše zahteve u polje Napomena – Dodatne informacije. U opisu proizvoda je naveden predefinisan način prodaje – komad ili slajs. Svako odstupanje od predviđenog načina prodaje za željeni artikal treba navesti u napomeni.  Slajsovanje i vakumiranje je besplatno. Slajs se podrazumeva za većinu suhomesnatih proizvoda. Minimalna količina za vakumiranje je 200 grama.

  • Pregled korpe

Klikom na polje Pregled korpe dobijate prikaz svih artikala koji se trenutno nalaze u Vašoj narudžbini sa količinama i cenom. Ovde takođe možete korigovati količine.

  • Nastavite sa plaćanjem

Odabirom ove opcije se otvara stranica sa poljima koje je potrebno popuniti ispravnim podacima, kako bi roba bila isporučena. VAŽNO – ovde se nalazi polje Dodatne informacije u koje upisujete napomene o narudžbini – na primer želite li slajs i vakumiranje.

Zakazivanje isporuke za naredni dan: U polje dodatne informacije možete uneti željeno vreme isporuke i to od 10h do 18h radnim danima, a subotom od 10h do 14h. Nedelja je neradan dan.

Isporuka isti dan: Vreme isporuke je minimum četiri sata od vremena porudžbine. Ukoliko postoji kašnjenje, bićete na vreme informisani.

Artikle poput keteringa ili Delikatesnog buketa je potrebno naručiti najmanje jedan dan unapred. Delikatesni buket: moguće odstupanje u količini sira do +/- 5% Ostavljamo Vam mogućnost izbora kombinacije delikatesa po Vašim željama – ukoliko želite druge proizvode iz naše ponude, kontaktirajte sa nama i samostalno osmislite Delikatesni buket u obliku buketa, korpe ili u kutiji.

U napomenu – polje za dodatne informacije možete uneti adresu isporuke ako se ona razlikuje od adrese koju ste prijavili prilikom registracije.  

Do daljnjeg, plaćanje se vrši isključivo pouzećem u gotovini. 

Zbog specifičnosti prodaje artikala na merenje, moguća su blaga odstupanja na fiskalnom računu u količini a samim tim i u ukupnoj ceni. Prihvatljivim odstupanjem se smatra razlika do 20%. 

Cena dostave zavisi od zone adrese na koju se isporuka vrši. Za kupovine preko 3000 dinara, dostava je besplatna za prvu zonu – zonu grada, dok se za svaku sledeću zonu umanjuje za iznos prve zone.

  • Naručite

Klikom na dugme Naručite, završavate kupovinu.

Hvala!

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: od 08:30 do 18:00 Subota: od 08:30 do 14:00Nedelja: neradna

Kontakt

Fruškogorska 29
Novi Sad
Telefon: 060-55-96-502E-mail: info@sirifino.rs

Prijavite se na NewsLetter!

SiriFino © 2024. Sva prava zadržana.