Skip to content Skip to footer
0 items - 0.00 RSD 0

SIR I FINO,

prodavnica delikatesnih proizvoda otvorena je 2018. godine u Novom Sadu. Posmatrajući naše pijace, ali i evropske prodavnice delikatesa, poželeli smo da taj evropski duh i kulturu, ali sa pretežno domaćim proizvodima, prenesemo i u Novi Sad.

Kvalitetni proizvodi malih proizvođača na jednom mestu 6 dana u nedelji.

Iako nam je jasno da je to jedan dugotrajan proces, sasvim smo sigurni da je vredno truda i da kao što uživamo u inostranstvu, tako možemo uživati i u našem gradu, u našoj zemlji, u našim kvalitetnim proizvodima. Ideja se krčkala na tihoj vatri nekoliko godina. Lično uživanje pretočili smo u bogatu ponudu najkvalitetnijih sireva i suhomesnatih proizvoda, uz neizostavna vrhunska vina.

Tu smo za sve one koji prepoznaju razliku, kojima je važno šta, kako, od čega, sa čime, pošto i za koga kupuju.

sve na jednom mestu

dostava Sir i fino
0 +
ukusnih proizvoda
sirifino_icon delicates
0 +
mesna delikatesa
sirifino_icon cheese
0 +
vrste sira
sirifino_100%-03
0 %
vrhunska usluga

Prodavnica u Novom Sadu, Fruškogorska 29

U blizini najlepše novosadske plaže i šetališta, ušuškana u prijatnom zelenilu, učiniće svaku posetu posebnim doživljajem. Magična kombinacija usluge i kvalitetnih proizvoda, uz osmeh i lepu reč, je ono čime se ponosimo.

Храна је изванредна. Постоје производи којих нема нигде и стварнo су супер.

Boris Bogićević

Одлична понуда и услуга. Особље је било врло љубазно и љубазно, али већина нас је била импресионирана савјетом на лицу мјеста и дегустацијом. Коначно место где се заиста осећате вредним. Настави!

Bojana Petrovic

Веома пажљиво одабрани природни традиционални и нетрадиционални производи од меса и млечних производа. Особље је врло услужно и образовано. Препоручио бих ово место свима!

Vanja Tadić

Ubedljivo najbolja radnja sa domaćim ali stvarno domaćim i kvalitetnim sirevima a posebno Kolašinski sir sa kantuna,pa onda kajmak iz buraka ma sve je vrhunsko,a šunke treba probati pa reći, sendviči tu ne treba trošiti reči nego naručiti pa probati ja nisam jeo bolji sendvič u gradu Novom Sadu već 30 g stvarno treba doći i probati čaroliju ukusa i mirisa

Dejan Tomić

naš blog

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: od 08:30 do 18:00 Subota: od 08:30 do 14:00Nedelja: neradna

Kontakt

Fruškogorska 29
Novi Sad
Telefon: 060-55-96-502E-mail: info@sirifino.rs

Prijavite se na NewsLetter!

SiriFino © 2024. Sva prava zadržana.